Наш опрос

Готовы ли Вы поддержать ЛГБТ-движение в Украине?
Всего ответов: 90

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Понедельник, 06.05.2024, 05:28
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2010 » Ноябрь » 12
7 способов распознать гея в подростке

7 способов распознать гея в подростке

По каким-же признакам можно распознать гея в подростке?

1. Он чаще всего общается с девушками. И не как Казанова или ловелас со стажем, а разговаривает с ними на тему природы, месячных, косметики, последних событий моды... Не обязательно, чтобы при этом он говорил голосом Сергея Зверева "Отстань, противный, Родина в опасности". По статистике, таким голосом могут обладать и метросексуалы, а у некоторых геев голос может поломаться до нормального мужского баса. Прислушайтесь к тематике.

2. Он слушает мелодичную музыку. Психологи считают, что в подростковом возрасте, когда подогретый гормональным всплеском уровень агрессии возрастает, парни начинают слушать агре ...
Читать дальше »

У Європі починають розуміти, що через її байдужість Україна поверне на схід?

Лідери провідних європейських країн повинні розвивати концепцію великої Європи, не занурюючись в суперечки про розширення Євросоюзу, пише Le Monde.

У Туреччині і на пострадянському просторі проживає приблизно 250 млн. людей. Це потенційний ринок для Європи, і чітка перспектива євроінтеграції могла б сприяти зміцненню довіри, розвитку інвестицій та виходу з кризи. "Проте через байдужість Заходу Туреччина й Україна можуть повернутися на схід: для однієї орієнтиром може стати колишня Османська імперія для іншої - Москва. Що стосується Росії, яка переживає відносний спад, вона знову відкриває в собі "європейське покликання", - вважає автор.

На його думку, «в 2011 році під час польського головування Євросоюз неодмінно піде на зближення з Україною, окресливши їй, я сподіваюся, "єв ... Читать дальше »


Три причини тортур у міліції

Три причини тортур у міліції

Кількість випадків незаконного насильства в органах внутрішніх справ протягом 5 останніх років практично не змінилася.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив директор Харківського інституту соціальних досліджень Деніс КОБЗІН, посилаючись на результати досліджень цього інституту.

За його словами, відбулося незначне зниження випадків незаконного насильства на етапі затримання, але це практично компенсувалося зростанням випадків незаконного насильства на етапі розслідування

Як зазначив Д.КОБЗІН, в цілому в Україні щорічно піддаються незаконному насильству біля 500-600 тис. осіб на етапі за ... Читать дальше »


Польська громада Житомирщини долучилася до відзначення Дня незалежності Речі Посполитої
До Житомира з нагоди свята завітали гості з Польщі – представники громадськості, науковці, викладачі. В приміщенні Консульства пройшло урочиста зустріч делегації сусідньої країни.

«Суверенність польської держави по праву вважається прикладом послідовної та успішної трансформації у напрямі розвинених демократичних країн, яка відповідає європейським правовим, економічним і соціальним стандартам», – зазначив Почесний консул у Житомирі Юрій Водерацький.

На зустрічі з польськими гостями від облдержадміністрації був присутній начальник управління освіти та науки Олександр Пастовенський. Він зробив акценти на тому, що на Житомирщині підтримується розвиток культури та мови однієї з найбільших на теренах області національних громад – польської: «У значній час ... Читать дальше »

В Архангельске областной суд защитил права ЛГБТ организации

1 ноября 2010 года Архангельский областной суд удовлетворил жалобу РОО "Ракурс" на решение Октябрьского суда Архангельска, отказавшегося признать незаконным отказ в регистрации нового устава организации.

Напомним, Минюст отказался регистрировать устав, мотивировав это тем, что "цели общественного объединения направлены на разжигание социальной розни между гетеросексуальными и гомосексуальными лицами".

По словам адвоката из Ресурсного правозащитного центра Дмитрия Бартенева, представлявшего интересы организации, суд со ... Читать дальше »


Вверх