Наш опрос

Готовы ли Вы поддержать ЛГБТ-движение в Украине?
Всего ответов: 90

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Среда, 01.05.2024, 11:30
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Май » 14 » У Росії з'явилася секта, яка поклоняється Путіну як апостолу Христа
09:26
У Росії з'явилася секта, яка поклоняється Путіну як апостолу Христа
Під Нижнім Новгородом у Росії з'явилася нова релігійна секта, в якій поклоняються російському прем'єр-міністру Володимиру Путіну.

Секта базується у селі Велика Єльня. Очолює її матінка Фотінія - колишня ув'язнена, яка колись працювала на місцевій залізниці. Вона вчить, що Путін в минулому "втіленні" був апостолом Павлом і зараз ще із сімома переродженими апостолами б'ється з сімома антихристами.

"За Біблією, апостол Павло був спочатку воєначальником. Путін під час своєї служби в КДБ теж займався не зовсім праведними справами. А коли став президентом, на нього зійшов Святий дух, і він, як і апостол, почав мудро керувати своєю паствою", - розповіла засновниця секти журналістам.

Фотінія запевняє, що знає російського прем'єра з того часу, як він нібито був князем Володимиром, а вона - княгинею Ольгою.

В іконостасі громади є портрет Путіна.

Під час "служб" адепти секти співають замість псалмів радянський хіт "Пусть всегда будет солнце", а проповіді слухають, сидячи на килимках.

Скільки людей нараховується у секті, не повідомляється. "Народ до неї ломиться. Зараз ще трохи менше стало, а раніше, бувало, вся дорога заставлена ​​машинами - всі іномарки, та з номерами з різних регіонів", - розповіла місцева мешканка.

"Нам відомо про існування такої секти. Ми отримували скарги від місцевих мешканців. Але зробити ми нічого не можемо. Для цього потрібні факти протиправної діяльності даної обителі. А таких у нас немає", - заявила представник адміністрації району Світлана Мєдвєдєва.

Зі свого боку, прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков сказав, що вперше чує про існування такої релігійної групи.

"Імпонує висока оцінка того, що зробив прем'єр-міністр. Але хочеться згадати одну з головних заповідей: "Не створи собі кумира". Зустрічаючись з проявами поклоніння - посвячення віршів, картин та іншого, Володимир Путін, наскільки я міг спостерігати, реагує досить стримано. Прем'єр-міністр і сам не раз про це говорив", - заявив Пєсков.
Просмотров: 518 | Добавил: admin | Теги: секта, Путіну, поклоняється, з'явилася, апостолу, Росії, Христа | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх