Наш опрос

Как часто Вы пользуетесь интернетом?
Всего ответов: 95

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Четверг, 02.05.2024, 08:01
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2010 » Декабрь » 28 » У Росії тренер-педофіл зґвалтував 36 дітей
18:07
У Росії тренер-педофіл зґвалтував 36 дітей

Чоловік кілька разів намагався покінчити з собою в СІЗО, звинувачував слідчих в упередженості, батьків дітей у наклепі, скаржився на умови перебування у камері.

 У Росії Кіровський районний суд виніс вирок тренеру дитячої футбольної команди, який скоїв 36 зґвалтувань неповнолітніх. Жертвами були хлопчики від 10 до 14 років. Педофіл отримав 18 років тюремного ув'язнення.

Як повідомляється, 35-річний Дмитро Соколов працював з дітьми багато років поспіль. Був неодружений, жив із старенькою матір'ю. Тренував юних футболістів. Команда виїжджала на змагання в інші області та регулярно привозила призи.

За словами потерпілих дітей, Соколов був дуже жорстким тренером, який постійно тиснув хлопцям на психіку, і при цьому ґвалтував. Зокрема, міг під час виїзду на змагання зайти в кімнату, де знаходилися кілька хлопчиків, і на очах у інших зґвалтувати одного. Казав дітям, що вони нічого не варті і без нього нічого не доб'ються. Погрожував вигнати з команди, якщо діти розкажуть батькам про те, що коїться.

За словами правоохоронців, діти боялися і мовчали. Педофіл знущався над учнями майже два роки - з 2007 до 2009. Діти за цей час встигли підрости і почали розуміти, що відбувається. Поскаржилися батькам, які негайно звернулися до прокуратури.

Тренера було заарештовано. Слідство і судові розгляди тривали півтора року. Чоловік кілька разів намагався покінчити з собою в СІЗО, звинувачував слідчих в упередженості, батьків у наклепі, скаржився на умови перебування у камері.

Суд визнав Соколова винним по 36 епізодам. Найближчі 18 років педофілу доведеться провести в колонії суворого режиму, з відбуванням перших восьми років у в'язниці.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося про схожій випадок у Криму, де колишній вчитель фізкультури ґвалтував хлопчиків від 8 до 14 років. За матеріалами: Комсомольская правда / А.К
Просмотров: 507 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх