Наш опрос

Как часто Вы пользуетесь интернетом?
Всего ответов: 95

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Воскресенье, 05.05.2024, 08:03
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2010 » Сентябрь » 10 » Янукович продовжує війну
12:31
Янукович продовжує війну
На Національних зборах Партії регіонів Президент хвалився своєю командою, перемогами і обіцяв покінчити з нестабільністю в державі.
Те, що в столичному Міжнародному виставковому центрі відбудеться масовий захід, який проводить Партія регіонів, було зрозуміло ще на підходах до будівлі: безліч міліції і «громадян у штатському», автобуси, що доправили прибічників ПР до місця подій, величезний плакат «Будуємо нову країну» на стіні самого МВЦ. І ще одна «фірмова» особливість: декілька десятків схожих на учнів ПТУ з партійними і національними прапорами молодих людей, розставлених біля входу в будівлю.

Незважаючи на перекриті «для гарантування безпеки перших осіб держави» вулиці (що спричинило велетенські пробки на Лівому березі Києва), збори розпочалися з п'ятнадцятихвилинним запізненням.

Як повелося, захід, на якому окрім партрегіональної еліти був присутній і спікер парламенту Володимир Литвин, і всі губернатори областей, почався з виконання гімну, після чого слово узяв Віктор Янукович. «Я подумав, що ті роки, які ми з вами пройшли, ті роки випробувань, які ми пройшли разом, повинні дати нам всім можливість побачити наше спільне майбутнє», - в стилі свого попередника Віктора Ющенка, з довгими паузами між словами, почав свою промову Президент.

Зачитаний «з папірця» монолог лідера ряснів заяложеними кліше: «ми здолали хаос», «нескінченна боротьба за владу в таборі так званих демократів», «люди підтримали зміни», «глибокі системні реформи» і так далі. Окремі фрази Президент виділяв голосом: «В ті часи (коли ПР була в опозиції. – Авт.) ми швидко позбулися, як то кажуть, штрейкбрехерів». Оскільки слово «штрейкбрехер» означає людину, що продовжує працювати, коли інші страйкують, і яка підтримує адміністрацію, що конкретно мав на увазі гарант, було не зовсім зрозуміло.

«Ми з вами, дорогі колеги, не просто виграли битву. Ми виграли війну. Тим часом війна продовжується – з економічною корупцією, з бідністю і корупцією, спробами саботувати реформи заради повернення до влади тих, хто угробив країну», - пафосно заявив глава держави.

«Критика означає, що, незважаючи на всі звинувачення, в Україні існує свобода слова, - заявив Янукович, і тут же роз'яснив, що він під цим розуміє, - не право обливати все брудом, але право висловлювати незгоду і виступати з власною позицією».

«Я пропоную політикам розпочати працювати на благо вітчизни», - продовжував Віктор Федорович. «Це заклик, але це і попередження», - грізно додав він, витримавши паузу.
 

Торкнувся Президент і теми політичних репресій в Україні. «Сьогодні багато хто хоче бачити в діях влади політичні репресії щодо колишніх членів уряду і чиновників. Повинен розчарувати. Ніякої політики тут не немає. За тіньові тендери, оборудки із землею, розкрадання державної власності і бюджетних грошей доведеться відповідати незалежно від партійності і політичних переконань», - перерахував Янукович основні звинувачення, які «шиють» представникам опозиції.

Услід за лідером виступав губернатор Харківщини Михайло Добкін, поява якого на екрані прес-центру мимоволі викликала в пам'яті журналістів спогади про легендарний запис зйомок передвиборного ролика Михайла Марковича. Нічого нового Добкін однодумцям не повідомив, лише висловив упевненість, що всі поставлені перед «регіоналами» завдання цілком їм до снаг
 
Продовжився форум ухваленням резолюції Національних зборів Партії регіонів, яка коротко переповідає зміст виступу Президента. Як і очікувалося, жодних поправок до її тексту ні в кого не виникло, і всі проголосували одностайно.

На цьому збори раптово закінчилися – хоча в їх програмі значилися виступи Миколи Азарова і Бориса Колеснікова.
 
Єдиним з VIPів, що вийшов поспілкуватися до преси, виявився Микола Янович. Перше ж питання на брифінгу – про те, чому трансляція з'їзду однієї політичної партії оплачується всіма платниками податків – збило прем'єра з пантелику. «Еее… может, Борис Колесніков відповість на це питання», - протягнув Азаров. Вибігши на сцену, Колесніков негайно запевнив, що Партія регіонів за все платила самостійно. «Як і штаб Тігіпка платив за вчорашню трансляцію його з'їзду», - навіщось додав Борис Вікторович.

Одне із поставлених запитань стосувалося вивчення Азаровим української мови. «Я роблю все можливе: читаю всі документи, накладаю резолюції, вивчаю усну мову, переписуюся письмово», - запевнив Микола Янович.

Наприкінці виступу Азаров підкреслив, що «виступ Президента містив розгорнену програму, з якою наша партія йде на вибори і займатиметься реформуванням країни». «Власне, це та програма, з якою Президент йшов на вибори, тому питань не виникало», - підсумував прем'єр.
Просмотров: 548 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх