Наш опрос

Оцените наш сайт
Всего ответов: 122

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Среда, 01.05.2024, 00:42
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Июнь » 27 » Гей-парад у Берліні з елементами "садо-мазо" очолив правлячий бургомістр
00:23
Гей-парад у Берліні з елементами "садо-мазо" очолив правлячий бургомістр

У німецькій столиці пройшов традиційний парад представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. "Чесна гра за різноманіття" ("Fairplay für Vielfalt") - так звучав девіз 33-го по рахунку Christopher Street Day (CSD), що відбувся за день до початку в Німеччині Чемпіонату світу з футболу серед жінок.

Головний посил заходу був спрямований проти гомофобії в спорті. Для того, щоб подивитися на барвистий і видовищний парад, в суботу, 25 червня, на вулицях Берліна зібралися близько 700 тис. людей.

Процесію, що складалася з 54 возів, цього року знову очолював правлячий бургомістр Берліна Клаус Воверайт. Він вийшов на парад у спортивному костюмі в супроводі свого партнера Йорна Кубіцьки.

"Як і раніше, гомофобія залишається проблемою в різних сферах суспільного життя, і проти цього явища необхідно боротися", - підкреслив Воверайт.

Аналогічний захід було проведено також у Франції.

Історія Christopher Street Day початися 27 червня 1969 року в Нью-Йорку, коли на вулиці Крістофер-стріт представники сексуальних меншин відкрито виступили проти дискримінації.

Відтоді гей-паради проходять влітку в багатьох містах світу.
Просмотров: 479 | Добавил: admin | Теги: бургомістр, очолив, садо-мазо, Берліні, правлячий, елементами, гей-парад | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх