Наш опрос

Готовы ли Вы поддержать ЛГБТ-движение в Украине?
Всего ответов: 90

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Воскресенье, 05.05.2024, 17:40
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2010 » Август » 31 » Что нового придумали организаторы Дня Житомира в 2010 году
19:27
Что нового придумали организаторы Дня Житомира в 2010 году
З 10 по 12 вересня Житомир святкуватиме своє 1126-річчя. Про те, якою буде програма святкування, а також про новинки програми Житомир.info розповіли в управлінні культури Житомирської міської ради.
По-перше, після урочистої частини у суботу планується виступ Національного академічного хору ім. Г. Верьовки у драмтеатрі – подарунок місту. Уже є попередня домовленість з колективом.
По-друге, вперше у Житомирі під час пішої ходи від стадіону Спартак до Соборного майдану буде проведений «Парад колясок», у яких сидітимуть малюки від 1 місяця до 1 року. «Коляски» вже відібрані на конкурсній основі. Головною умовою їх участі є те, що кожна коляска буде «в образі» якогось предмету або персонажу – карети, літака, човна, квітки і т. д.
Після ходи на вході у кінотеатр «Жовтень» плануються різноманітні конкурси мам та малюків – наприклад, на кращого повзунка.
Також на День міста заплановане проведення популярної гри «Дозор», а ключі будуть сховані в історичних місцях Житомира.
Нарешті, для проведення улюбленої молодіжної гри «Караоке на майдані» до Житомира прибуде її популярний ведучий Ігор Кондратюк. Караоке відбудеться у неділю, 12 вересня, на Соборному майдані.
Цікавим моментом буде і те, що попереду святкової колони (її девізом буде «Турбота про майбутнє») йтимуть діти, що триматимуть надувних казкових персонажів у свій зріст. Причому діти йтимуть у «сходинковий» спосіб: від молодших до старших рядами по 10 осіб.
Також заплановані три заходи, які не вказані у програмі, але найімовірніше відбудуться у святкові дні. Це молодіжний КВН, щорічний турнір «Меч Житомира», а також автошоу на майдані Соборному (після урочистої частини).
Просмотров: 492 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх