Наш опрос

Оцените наш сайт
Всего ответов: 122

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Среда, 01.05.2024, 07:56
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Июнь » 14 » Чи потрібна така толерантність українцям? З форуму Житомира
08:34
Чи потрібна така толерантність українцям? З форуму Житомира
Чи потрібна така толерантність українцям?
Толерантність (від лат. tolerantia – терпіння) – у загальному значенні здатність приймати щось, не схвалюючи це. На індивідуальному рівні – це здатність сприймати без агресії думки, які відрізняються від власних, а також – особливості поведінки та способу життя інших. Терпимість до чужого способу життя, поведінки, звичаїв, почуттів, ідей, вірувань є умовою стабільності та єдності суспільств, особливо тих, які не є гомогенними ні у релігійному, ні в етнічному, ні в інших соціальних вимірах.
Українську Націю за сотні літ, таки зробили толерантною. Але не просто толерантною, а толерантною до всього чужого, толерантною до своїх ворогів. Хоча мало б бути навпаки. Відповідь проста: на протязі всіх сотень років українцям, фактично всі окупанти, намагались (і в деякій мірі це їм вдалось) прищепити ганебний комплекс меншовартості, відсталості, плазунства перед чужинством, а раз так, тоді можна без всіляких докорів сумління нищити "відсталих", "нікчемних". Сьогодні толерантність намагаються видати за таке собі «добро», хоча з добром - це явище немає ніякого порівняння.
Невже українці мають бути толерантними до своїх катів? Чи може українці мають бути толерантними до теперішньої влади? А християнин повинен мати терпимість до сатасниста? Ні, це вже занадто. В цих доленосних питаннях, взагалі не може бути ніякої толерантності.
Сьогодні нам продовжують тлумачити азарови, табачники, коломойські, світові сіоністи, педерасти, педофіли тощо, що толерантність - то «велика чеснота». Так ось, толерантність -ЦЕ ПРИНИЖЕННЯ ТА СЛАБКІСТЬ! І в першу чергу слабкість Духовна. Невже Українська Нація остаточно втратила свій ДУХ? Ні, я так не думаю, і більшість так не вважає.
Чи хоче бути український батько чи українська мати толерантним до занять проституцією своєї доньки? А може вони будуть толерантними до сина-педофіла чи гвалтівника? Також ні. Тоді чому ми толерантні до життєво необхідних і суспільно вибухових проблем та питань? Кожен сам має знайти відповідь. Але бути толерантним до таких ганебних явищ не можна.
Просмотров: 524 | Добавил: admin | Теги: така, українцям?, толерантність, потрібна, Житомира, Форуму | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх