Наш опрос

Как часто Вы пользуетесь интернетом?
Всего ответов: 95

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Понедельник, 29.04.2024, 17:27
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Апрель » 17 » Сповідь лесбійки
10:29
Сповідь лесбійки

Маленьке місто,  консервативні християнські традиції , правий радикалізм і шлях усвідомлення, себе як лесбійки є нелегким.

Починалось все з дитинства, років в 9, просто, подобалось спілкуватись з подругою, і з незрозумілих причин ревнувала, якщо вона приділяла увагу іншим, а вже в 15- це переросло в щиру закоханість, саме таку, про яку знімають фільми, пишуть книжки, складають вірші, але в людину своєї статі. І весь час все приходилось тримати в собі, бо це здавалось неправильним. Жахливе становище, проблеми підліткового віку, і не можливість виговоритись нікому. Часто блукаючи містом, я думала що я така одна, неправильна і психічно хвора. Єдине, що було стимулом  щоб  посміхатись і  не обливати подушку сльозами - це зустрічі з нею, але все ж таки тільки в ролі  подруги, хай навіть найкращої. І це перше кохання було чисте, в той час я навіть не думала про секс, а що ним можна зайнятись з дівчиною тим більше, саме тому мені зараз смішно коли кажуть, що гомосексуальні люди збоченці, і все ґрунтується на сексі, з власного досвіду скажу, що ні.  Це було щире  почуття, почуття до неї.

Вже через півтора роки я познайомилась, зовсім випадково, з дівчиною набагато старшою за мене, вона і показала, що нічого збоченого, і неправильного в цьому не має, що стосунки між дівчатами також можливі. Але, звісно,  всі подружки мали хлопців, а якщо ти сама, то автоматично попадаєш «за борт». І я пробувала  адаптуватись, і зустрічалась з хлопцями. Тут хочу розвіяти  ще один міф,  немає ненависті в нас до чоловіків і огиди, просто це не те, що потрібно.  Мені в житті попадались дійсно хороші хлопці, які дбали і любили мене, але у відповідь я не могла дати саме головне – взаємність.

В 18 років я паралельно зустрічалась з хлопцем і з дівчиною, з хлопцем, бо це правильно, з нею - бо любила. І мені шкода, що мучила їх обох. В результаті вона відійшла від цих стосунків перша, не  втримавши мої спроби бути бі-сексуалкою, а з ним я лишилась ще на пів року, і за два тижні до нашого весілля покинула його, бо зрозуміла, що я можу занапастити своє життя, але зруйнувати його життя не хотіла. Він хороша людина і серце краялось,  що на його щире кохання я можу відповісти хіба ліжком, і дружбою. Йому, звісно, хотілося  більшого, чого дати  я не могла.

Тоді і відбувся в мене камін аут. Бо треба було пояснити батькам, родичам, друзям, знайомим, чого я втікла від весілля. Важкий це був час, і в той момент від мене відвернулись усі, я пішла з дому, приходилось і вчитись, і працювати. Мігрувала в одногрупників по гуртожитку, де тільки мені не приходилось ночувати! І все це пережила абсолютно сама.  Але через два місяці серце сестри не витримало, і я почала жити в неї, допомагаючи їй оговтатись після розводу, і бавлячи племінників.

Але я вдячна долі що все це пережила, що тепер мені не треба брехати, вдягати маски, з часом і родина сприйняла,  і друзі повернулись.

Багато хто питає мене, а як ви знаходите одна-одну?  Чесно кажучи, якось стається це випадково, на днях народженнях, просто на вулиці. Всі пошуки в інтернеті  мені нічого не дали, крім кількох подружок, таких самих як я. І потрохи в нас склалась весела компанія «своїх» , де можна не переховуватись, гуляти, їздити в поїздки, ділитись проблемами, підтримувати і допомагати одна-одній.

І я була сама, але якось гуляючи містом, випадково зустріла ту дівчину, що пішла від мене, і в нас почалось все з чистої сторінки, доти,  поки вона не загинула в аварії.

Цю трагедію я довго не могла пережити, спроби суїциду, депресія, запої, мене відрахували з університету  за прогули, а мені  було все рівно, тоді не хотілось навіть дихати.

Але час лікує, потім в мене було ще дві дівчини, з одною я прожила разом півтора роки. І знову болючий розрив. Стосунки така річ - в гомо і гетеро, ті самі побутові та життєві проблеми.

Зараз в мене філософський погляд на всі ті події, я все то пережила набуваючи досвіду  і внутрішньої сили. І саме тому зараз знайшла ту дівчину, з якою готова прожити це нелегке життя, в цьому гомофобному суспільстві, але знаю, що такі як ми також заслуговуємо на щастя і кохання.

Анжела (Івано-Франківськ)

Просмотров: 499 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх