Наш опрос

Какие меры власти должны предпринимать для борьбы с насилием и гомофобией в обществе?
Всего ответов: 109

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Пятница, 03.05.2024, 08:31
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Март » 17 » ТЕРМІНОВО ЧИСТИЙ СПИСКИ ДРУЗІВ "ВКОНТАКТЕ" (http://tno.at.ua/)
12:32
ТЕРМІНОВО ЧИСТИЙ СПИСКИ ДРУЗІВ "ВКОНТАКТЕ" (http://tno.at.ua/)
Полюбив Facebook і Вконтакте настільки, що кількість друзів вже зашкалює за 500? Схоже, це вже нагадує змагання «за друзів»: у кого більше - той і крутіший?Але варто контролювати свою дружелюбність і двічі подумати,ніж заводити друзів в соціальних мережах. І ось чому.

1. Несправжні друзі
Кого з усього величезного списку людей ти по-справжньому цінуєш і любиш? Зрозуміло, що немає нічого простішого,ніж додати людину. Але що несе за собою ця "дружба"?Такого просто не може бути, що ти постійно знаходила можливість спілкуватися онлайн зі всіма цими сотнями друзів!

2. За тобою стежать
Коли-небудь ти додаючи людини лише з метою стежити за його життям? Точно також хто-то додав тебе, намагаючись дізнатися щось новеньке!Адже навіть якщо вся твоя особиста інформація прихована, «друзі» з легкістю можуть читати твої коментарі на чужих сторінках.

3. Образа
Один з моїх знайомих нещодавно запитав мене, чому я відхилив його заявку в друзі.І, знаєте, я чесно відповів йому, що не розумію, навіщо додавати його, якщо він може мені просто подзвонити і зустрітися зі мною особисто. Адже ми живемо в одному місті! Для мене весь сенс соціальних мереж в тому, щоб підтримувати зв'язок з родичами, які далеко. І він моторошно образився ...

4.Чим більше друзів, тим більше новин
Чим більше у тебе "друзів", тим довший список оновлень. І щоб вибрати щось, що дійсно тебе зацікавить, потрібно годинами перегортати всі новини.А після «чистки» ти, швидше за все, залишиш тих, хто тебе по-справжньому цікавий, а значить - і новини буде читати цікавіше.

5. Конфіденційність
Добре чи погано у тебе з особистим життям, але вкрай важливо точно знати, хто має до неї доступ.А всі ці позначки на кшталт «статус Вконтакте» виставляє твоє особисте життя на загальне обговорення.

6. Величезна кількість просіженного в інтернеті часу
Подивимося правді очі, більшу частину нашого "сидіння" в Інтернеті ми переглядаємо чиї-небудь фотографії або просто стирчимо на чужій сторінці.І ще ця постійна тяга до нових повідомлень ... Оскільки разу ми оновлюємо наші сторінки, щоб побачити заповітне "нове повідомлення"? Стільки часу в нікуди витрачаємо ми кожен день?!

7. Нудні статуси
Я впевнений, що і ви всі так робили і стикалися з таким від своїх "друзів".Ох вже ці дурні нудні статуси. Ну, навіщо ми їх пишемо? "О, я тільки що поміняла кошкін лоток! О, як він смердить! "Це така банальність, невже це й справді комусь цікаво?

Просмотров: 490 | Добавил: admin | Теги: терміново, ЧИСТИЙ, ДРУЗІВ, списки, вконтакте, (http://tno.at.ua/) | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх