Наш опрос

Оцените наш сайт
Всего ответов: 122

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Пятница, 03.05.2024, 09:14
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Февраль » 21 » Мракобесы не угомоняться!
10:47
Мракобесы не угомоняться!

Заява Руху ЛПГ щодо створення «Ради ЛГБТ організацій України»


Президенту України Януковичу В. Ф.
Копія: Міністру юстиції Лавриновичу О. В.

Шановний Вікторе Федоровичу!

Всеукраїнська громадська організація Громадський рух людей з майбутнім «Любов проти гомосексуалізму» з великим занепокоєнням звертається до вас з приводу дій Міністерства юстиції України стосовно легалізації Всеукраїнської громадської організації лесбіянок, геїв, бісексуалів і тренсгендерних людей – «Рада ЛГБТ організацій України». Як відомо, вище зазначена організація створена для просування політичних інтересів спільноти сексуальних меншин, хоч і презентується це як правозахисна діяльність.

Тому вважаємо за необхідне звернути Вашу увагу на те, що:
- захист прав людини не може мати нічого спільного з захистом сексуальних збочень;
- введення гомосексуалізму до переліку дискримінаційних ознак на рівні з кольором шкіри та національності, є неможливим бо він не є категорією природного права;
- гомосексуалізм є набутим явищем і немає генетичної природи, його поширення зумовлене багатьма факторами, зокрема – пропагандою.

Зареєструвавши вище наведену громадську організацію, Міністерство юстиції зазіхнуло на суспільну мораль , релігійні цінності українського суспільства, інститут сім`ї. А відтак – це може призвести до невідворотних негативних наслідків для нашої країни! Особливо велика небезпека криється у пропаганді гомосексуалізму серед дітей та молоді! А «Рада ЛГБТ організацій України» планує займатися у тому числі й цим.

Також вкотре наголошуємо, що розповсюдження гомосексуалізму суперечить національним інтересам України з таких причин:

- призводить до поширення епідемії ВІЛ/СНІД;
- поглиблює демографічну кризу;
- руйнує інститут сім’ї, який є соціальним базисом існування держави;
- звужує конституційні прав громадян (батьків, матерів, дітей;
- знищує свободу віросповідання.

Одним із пріоритетних напрямів діяльності всіх інститутів влади в Україні є захист моральності, утвердження в суспільстві сімейних цінностей, здорового способу життя, докорінне вдосконалення системи духовного, морально-етичного виховання, перш за все, молоді та дітей. Суспільна мораль, яка захищена законодавством і до якої відноситься християнська мораль, безкомпромісно вказують на гомосексуалізм як на зло, направлене проти Бога та людини. Всі релігійні організації в Україні, а також абсолютна більшість українського суспільства ніколи не змінять свого негативного ставлення до сексуальних відносин між особами однієї статі, а також до союзів на основі таких відносин!

Отже, дії органів виконавчої влади, які легалізували «Раду ЛГБТ організацій України» слід вважати антисуспільними та аморальними. Тому наполегливо просимо звернути Вашу увагу на порушене питання, ухвалити відповідні рішення і надати відповідь у встановленому законом порядку!

З повагою,
комітет ВГО Громадський рух людей з майбутнім «Любов проти гомосексуалізму».



Просмотров: 592 | Добавил: admin | Теги: угомоняться!, Мракобесы | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх