Наш опрос

Как часто Вы пользуетесь интернетом?
Всего ответов: 95

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Понедельник, 29.04.2024, 12:54
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Апрель » 16 » Дитячий "ексгібіціонізм"
20:23
Дитячий "ексгібіціонізм"

Напевно, багато дорослих з задоволенням скинули б з себе зайвий одяг, якщо б не соціальне засудження.

Однак діти років до 5-ти, ще не знаходяться у владі соціальних забобонів і можуть без сорому розгулювати голяком.

Деякі малюки стягують з себе одяг на людях і ні в яку не хочуть одягатися. Якщо у вас вже є дітки, то ви, швидше за все з цим стикалися, а якщо ні, то можете зіткнутися коли вашому первістку виповниться років зо два.

Дворічна дитина буде знімати одяг тоді, коли захоче, і там, де їй сподобається. Ви, звичайно, зможете знову надіти одяг на малюка, коли зловите його. Заодно дізнаєтеся, що оголеними діти бігають навіть швидше, ніж одягненими.

Частково дитячий "ексгібіціонізм" пояснюється тим, що малеча, благо, поки ще пишається своїм тілом і хоче бути вільною від будь-яких обмежень.

Взагалі, така ситуація може веселити оточуючих і вганяти у фарбу маму чи, ще краще - няню або бабусю.

Напрошується стандарне питання: "Що ж робити?"

Можна дати дитині можливість отримати задоволення від нових відчуттів, одночасно коригуючи його поведінку і не викликаючи неприємних реакцій.

Скажіть: "Вау, це здорово, що ти вмієш знімати свій одяг, однак зараз ми знаходимося в місці, де всі ходять одягненими. Давай одягнемо і не будемо бентежити інших!" або "Ти можеш ходити голенькою у своїй кімнаті, проте зараз ми у вітальні."

Іноді надання дитині території, де вона може знаходитися без одягу - найкраще вирішення проблеми. Ви не забороняєте зовсім, лише обмежуєте територіально - встановлюєте правило. Малюк зняв одяг - ви лагідно перепровадили його в свою кімнату.

Однак не в якості покарання, просто тому, що так повелося - оголеною людина може бути тільки на своїй території.

І якщо ви не смієтеся і не надаєте дуже великого значення цьому правилу, дитина з часом звикне до нього і проблема зникне.

Найважливіше і в цьому питанні - контроль реакції дорослих.

Багато діток проявляють інтерес до наготи інших людей. Не дивуйтеся, якщо виявите, що малюк підглядає за вами в душі або коли ви одягаєтесь. Оскільки мама і тато є найбільш близькими і доступними людьми, їх нагота представляє для дитини найбільший інтерес.

Як би не зніяковіли ви самі в такій ситуації, слід пам'ятати, що це здорова, нормальна поведінка. Ні про які сексуальні порушення в цьому віці мова йти не може!

І чим природніше ви ставитеся до питання наготи, чим більше готові відповідати дитині на його питання - навіть на ті, які він не вимовляє вголос - тим більш повноцінно крихітка буде розвиватися.

Автор: Юлія Малкова
Просмотров: 556 | Добавил: admin | Теги: Дитячий, ексгібіціонізм | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх