Наш опрос

Как часто Вы пользуетесь интернетом?
Всего ответов: 95

Новости iGAY.at.UA

Наши партнеры




Погода в Житомире

Погода в Житомире

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Советуем посмотреть

Тебе дискрімінують? - Не мовчи!
Фіксація випадків порушення прав геїв та бісексуалів.
Офіційна форма онлайн

Наши друзья

Общественная организация ИНСАЙТ Развлекательный Портал для Геев и Лесбиянок ПССС Беларусь Gay.by Парни Плюс-Международный проект для парней-геев о вич SpaceLiberty Festival Сайт Геев Казахстана Гей каталог BlueSystem.Ru Информационный сервер ЛГБТ-движения Украины: эксклюзивные новости и публикации

Наша кнопка

Союз ЛГБТ «ТЫ НЕ ОДИН»
Пятница, 03.05.2024, 14:02
Приветствую Вас Гость
Ти Не Один...| Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2011 » Февраль » 15 » Депутат Сретович просто урод и гомофоб. Ату его!
16:19
Депутат Сретович просто урод и гомофоб. Ату его!
Міністерство юстиції України легалізувало содомський гріх.

Як нам повідомили в прес-службі народного депутата, про це заявив народний депутат України, член Колегії Християнсько-Демократичного Союзу Володимир Стретович, коментуючи реєстрацію Всеукраїнської організації лесбійок, геїв, бісексуалів і трансгендерних людей (ЛГБТ) «Рада ЛГБТ організацій України».

«У християнській державі, якою є Україна, діяльність організацій ЛГБТ має бути взагалі заборонена. Натомість Мін'юст уже легалізував 28 громадських і благодійних об'єднань ЛГБТ», - зауважив Володимир Стретович і додав, що питання реєстрації ЛГБТ організацій не один рік було на порядку денному в Мін'юсті, і лише нинішня влада спромоглася це зробити.

На його переконання, зростання кількості членів подібних організацій є не стільки показником хворобливого стану українського суспільства, скільки показником духовної кризи, що виражається у прививанні молоді розпусного стилю життя, вседозволеності та надмірній свободі. «У посттоталітарній країні тотальна заборона тоді має зворотній ефект зараз - повну свободу без будь-яких меж. І тільки наша віра є надійним межиутворювачем і мірилом добра та зла», - зауважує Стретович.

За словами християнського демократа, тепер в Україні увімкнули «зелене світло» тяжкому содомському гріху і знищенню традиційних сімейних цінностей. Святе Письмо, Слово Бога, однозначно засуджує непристойну, протиприродну поведінку: «Вони знають присуд Божий, що ті, хто чинить таке, варті смерті, а проте не тільки самі чинять, але й хвалять тих, хто робить таке». (до Рим. 1:32)

Під виглядом боротьби за свої права (що є основною метою діяльності об'єднань ЛГБТ) фактично відбувається пропаганда гомосексуалізму та одностатевих шлюбів в Україні. «Комусь дуже вигідно знищувати мораль у нашій державі, комусь вигідно підсаджувати молодь на психотропні речовини та в несвідомому стані навіювати думки про нетрадиційну орієнтацію. Комусь дуже вигідно, щоб не відбувалося дітонародження українців. Думайте, кому», - закликає народний депутат.

Він звертається до молодого покоління з проханням замислитись над тим, що в такому стані людьми легко управляти. «Це означає, що в майбутньому не буде змін на краще, бо система зберігає себе. А протистояти системі може тільки інша система - здоровіша морально і сильніша фізично», - переконаний Володимир Стретович.

Нагадаємо, що більшість українців, згідно з соціологічними опитуваннями, негативно ставляться до представників сексуальних меншин.
Просмотров: 537 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0

Похожие новости:
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вверх